The People Academy logo

Klanten

Wij zoeken het talent voor uw bedrijf en investeren in hun
opleiding.

We hebben daar een gedegen proces voor. Naargelang de nood van onze partnerbedrijven kunnen we het hele proces op ons nemen of één of meerdere stappen van dat proces.

Wij staan in voor het volledige proces van werving, assessment, selectie, training, onboarding en coaching van de nieuwe werknemers.

Er is genoeg jong maar ook ervaren talent te vinden op de arbeidsmarkt. Verder durven kijken dan het diploma en gericht vaardigheden trainen die nog ontbreken. Zorgen voor een goeie en gedegen introductie in de nieuwe werkomgeving maakt een wereld van verschil voor de nieuwe werknemer en voor de werkgever.

Daar heb je inzicht en ervaring voor nodig.

Het standaardproces kent de volgende stappen:

1

Definiëren van de behoefte van de klant

2

Ontwikkelen van een traject

3

De zoektocht naar talenten

4

Opleiding specifiek op maat van de klant

5

Meet and greet, free lunch en ontmoeten van de pas opgeleide kandidaten

6

Aanwervingsproces

Onze profielen

The People Academy leidt doorlopend mensen op voor wie wij nadien een gepast bedrijf zoeken. Er zijn op dit moment mensen die een traject in The Recruitment Academy of The Transport Academy reeds doorlopen hebben en klaar zijn om te beginnen.

Als klant kan u via een login deze profielen bekijken.

Voeg het wachtwoord in om de profielen te bekijken

Zoekt u medewerkers voor uw bedrijf?

Heeft u vragen over onze manier van werken? Wil u gewoon meer weten? Bel gerust naar Michael of naar Tom. Of stuur een mail. Wij zorgen voor meer uitleg.