The People Academy logo

Recruitment Academy

The Recruitment Academy zoekt mensen geïnteresseerd in een job in HR (werving, selectie en personeelsbeleid), mensen die graag op een financieel departement van een bedrijf willen werken of geïnteresseerd zijn in een all round administratieve functie.

Wij zoeken en selecteren kandidaten, wij trainen en laten proeven van de bedrijfscultuur en van de sector.

Je wil goed weten waar je aan begint, toch?

Een diploma, talenkennis, ervaring en gezond verstand, ze zijn allemaal nuttig op de werkvloer, maar medewerkers die iets extra’s kunnen zijn erg gegeerd.

Die extra vaardigheden die je misschien niet op de schoolbanken leerde die willen wij aanscherpen.

The People Academy maakt trainingen op maat voor hun kandidaten die dat nodig hebben en zorgt voor kandidaat – medewerkers met een extra troef.

Wij geloven dat mensen meer zijn dan hun diploma.
En wij geloven ook dat bedrijven meer te bieden hebben dan een job.

Je zoekt niet alleen een job of een geschikte kandidaat, je wil ook dat het écht klikt, toch? Want samenwerken dat moet ook gewoon plezant zijn.

Vacatures

Heb je wel een diploma en ben je op zoek naar een andere job, in een sector die je niet kent?
Misschien hebben wij wel een opleiding én een job die jou kan interesseren.

Onze kandidaten getuigen

Techniek boeit me nog steeds maar ik wilde zelf écht niets meer ontwerpen of uitrekenen. Tom overtuigde me om een opleiding te volgen bij The People Academy. Ik leerde op een mooie locatie in Huldenberg met een kleine groep héél intensief de nodige knepen van de job waarvoor Tom mij als kandidaat zag. Een HR job bij een groot bedrijf met veel ingenieurs en technici. Echt HR? Ikke? Mijn vrienden moesten eens lachen. Maar nu plan ik ingenieurs in, op diverse grote projecten. Ik zorg ervoor dat de mensen met de juiste skills op het juiste project zitten. Iets wat Tom dus ook doet eigenlijk. Mijn diploma is een absolute plus nu, nooit gedacht dat ik met mijn diploma in HR kon werken.

Getuigenis van een industrieel ingenieur, nu werkzaam in HR!

Ik heb een bachelor diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen en heb enkele jaren in investment banking gewerkt. Dat vond ik boeiend maar te statisch. Ik werk nu, na een korte maar zeer intensieve opleiding van The People Academy bij Star. Star is een bedrijf vol jonge enthousiaste
mensen, ik zorg daar voor klanten die specialisten zoeken voor hun internationale projecten in een bepaalde branche. Zo leer ik klanten kennen en begeleid ingenieurs bij hun carrière. Alles behalve een statische job en ik zit in een geweldig team.

Liesbeth Liongola

Op zoek naar een andere job?

In een sector die je niet écht kent? Misschien hebben wij wel een interessante job mét een opleiding. Stuur ons vandaag nog een mail of bel met Eveline of Sharetty en zij beantwoorden al je vragen.