The People Academy logo

Transport Academy

The Transport Academy leidt mensen op die in een logistieke functie willen werken, bijvoorbeeld als forwarder (expediteur) aan de haven maar ook transportplanners, mensen die willen werken in customer service of algemene medewerkers in de expeditie allemaal gegeerde profielen. Meertaligheid en probleemoplossend vermogen zijn troeven, een diploma is niet altijd belangrijk. 

Onze trainingen zijn intensief, één tot twee weken afhankelijk van de ervaring vooraf. De opleiding is specifiek gericht naar de logistieke sector met aparte modules voor de verschillende functies. Wij begeleiden de kandidaten naar die nieuwe job.

Vacatures

Ben je op zoek naar een andere job? Misschien hebben wij
wel een opleiding én een job voor jou.

Onze kandidaten getuigen

Ik heb de opleiding als zeer positief ervaren. Ik heb leuke mensen leren kennen en ging elke dag met een glimlach naar de les, mede door het enthousiasme van de trainer. Ik heb een duidelijk inzicht gekregen in het takenpakket van een forwarder en van het globaal transport. Door de opleiding heb ik echt zin gekregen om zo snel mogelijk te kunnen starten. Momenteel werk ik, dankzij The People Academy, in de transport sector als availability planner

Hanan

In twee weken leerde ik van Joel en zijn vele collega-trainers alles over de job van een expediteur, taken ervan, inco-terms, documentatie … Na de training kon ik behoorlijk snel als Ocean Freight forwarder starten. Een droomjob. Ik kan het traject van The People Academy zeker aanraden, het is een goed concept waar je veel kan leren.

Hicham

Solliciteer  vandaag nog

Op zoek naar een andere job? In een sector die je niet écht kent? Misschien hebben wij wel een interessante job mét een opleiding. Stuur ons vandaag nog een mail of bel met Jesica en zij beantwoordt al je vragen.